Suosituimmat WordPress-lisäosat, artikkelikuva

Suosituimmat WordPress-lisäosat vuonna 2024

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

Vuonna 2024 WordPress jatkaa maailman suosituimpana sisällönhallintajärjestelmänä, halliten merkittävää osaa internetin sivustoista. Sen joustavuus, helppokäyttöisyys ja laaja-alainen sovellettavuus erilaisiin verkkotarpeisiin tekevät siitä loistavan valinnan niin bloggaajille, pienyrityksille kuin suurille korporaatioillekin. WordPressin voima perustuu sen laajaan lisäosien kirjastoon, joka mahdollistaa sivustojen räätälöinnin ja optimoinnin monipuolisesti ilman syvällistä ohjelmointitaitoa.

Lisäosat ovat avainasemassa WordPress-sivustojen toiminnallisuuden laajentamisessa ja niiden kyvyssä vastata nykyaikaisiin verkkovaatimuksiin. Vuonna 2024 lisäosakirjasto on entistä kattavampi, tarjoten ratkaisuja aina tietoturvasta ja SEO-optimoinnista käyttäjäkokemuksen parantamiseen ja sosiaalisen median integraatioon. Tässä blogiartikkelissa pureudumme syvällisesti vuoden 2024 suosituimpiin WordPress-lisäosiin ja tarkastelemme niiden keskeisiä ominaisuuksia. Olipa kyseessä sitten sivuston nopeuden parantaminen, hakukonenäkyvyyden tehostaminen tai tietoturvan vahvistaminen, nämä lisäosat tarjoavat ratkaisut modernin verkkosivuston haasteisiin.

Lue lisää: Paras lisäosa nopeuttamaan WordPress-sivustoa

Top 20 listaus suosituimmista WordPressin lisäosista

Ennen kuin käydään listauksen pariin, niin muista aina ottaa täydellinen varmuuskopio WordPress-sivustostasi ennen kuin asennat uusia lisäosia tai teet versiopäivityksiä jo sivustolle asennettuihin lisäosiin.

Meiltä saa myös tilattua WordPressin huolenpitopalvelun alkaen hintaan 20 € + ALV 24 % kuukaudessa, jossa hoidamme WordPress-järjestelmän, teeman ja lisäosien päivitykset. Myös paljon lisäpalveluja saatavilla, kuten esimerkiksi viikonloppupäivystys.

Aloitetaan listan häntäpäästä sijalta 20. Sivun lopusta löytyy suosituin WordPress-lisäosa vuonna 2024.

20. Duplicate Page

Duplicate Page mahdollistaa WordPress-sivujen nopean kopiointi- ja muokkaustoiminnon, mikä helpottaa sisällön hallintaa ja julkaisua.

Duplicate Page lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

19. MonsterInsights – Google Analytics Dashboard for WordPress (Website Stats Made Easy)

Tämä lisäosa integroi Google Analyticsin WordPress-sivustoon, jolloin käyttäjät voivat seurata ja analysoida sivustonsa liikennettä suoraan WordPressin hallintapaneelista.

MonsterInsights lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

Lue lisää: Evästeetön vaihtoehto Google Analyticsille

18. All in One SEO – Best WordPress SEO Plugin – Easily Improve SEO Rankings & Increase Traffic

Tämä hakukoneoptimointiin keskittyvä lisäosa tarjoaa monipuolisia työkaluja, kuten metatietojen hallintaa, XML-sivukarttoja ja sosiaalisen median integraatiota, parantaakseen sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

All in One SEO lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

17. WP Mail SMTP by WPForms – The Most Popular SMTP and Email Log Plugin

WP Mail SMTP auttaa korjaamaan WordPress-sivustojen sähköpostiongelmia konfiguroimalla sähköpostin lähetys käyttämään SMTP:tä, mikä parantaa sähköpostien luotettavuutta ja toimitusta.

WP Mail SMTP by WPForms lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

16. WordPress Importer

Tämä lisäosa mahdollistaa sisällön tuonnin muista WordPress-sivustoista. Se tukee viestien, sivujen, kommenttien, mukautettujen kenttien ja kategorioiden tuontia.

WordPress Importer lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

15. UpdraftPlus: WordPress Backup & Migration Plugin

UpdraftPlus on suosittu varmuuskopiointi- ja palautuslisäosa, joka mahdollistaa sivuston tietojen turvaamisen ja helpon palauttamisen. Se tukee automaattisia varmuuskopioita ja on yhteensopiva useiden pilvipalveluiden kanssa.

UpdraftPlus lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

14. Site Kit by Google – Analytics, Search Console, AdSense, Speed

Google Site Kit yhdistää useita Googlen työkaluja, kuten Analyticsin, AdSense:n, Search Console:n ja PageSpeed Insightsin, suoraan WordPress-hallintapaneeliin, tarjoten helpon tavan seurata ja analysoida sivuston suorituskykyä.

Sit Kit by Google lisäosa on asennettu yli kolmelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

13. Yoast Duplicate Post

Tämä lisäosa mahdollistaa WordPress-sivustojen sisältöjen, kuten artikkeleiden ja sivujen, nopean kopiointi- ja muokkaustoiminnon, mikä helpottaa sisällön hallintaa ja uudelleenkäyttöä.

Yoast Duplicate Post lisäosa on asennettu yli neljälle miljoonalle WordPress-sivustolle.

12. Wordfence Security – Firewall, Malware Scan, and Login Security

Wordfence on kattava tietoturvalisäosa, joka tarjoaa reaaliaikaisen palomuurin, haittaohjelmien skannauksen ja eston sekä lukuisia muita tietoturvaominaisuuksia WordPress-sivustoille.

Wordfence lisäosa on asennettu yli neljälle miljoonalle WordPress-sivustolle.

11. LiteSpeed Cache

LiteSpeed Cache on tehokas välimuistilisäosa WordPressille, joka parantaa sivuston latausnopeutta ja suorituskykyä. Se tarjoaa monipuolisia välimuistiominaisuuksia, kuten kuvien optimointia ja tietokannan puhdistusta.

LiteSpeed Cache lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

10. Jetpack – WP Security, Backup, Speed, & Growth

Jetpack on monipuolinen WordPress-lisäosa, joka tarjoaa ominaisuuksia sivuston suorituskyvyn parantamiseen, tietoturvaan, kuvien optimointiin, sosiaalisen median integrointiin ja tilastointiin.

Jetpack lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

9. Really Simple SSL

Really Simple SSL automatisoi HTTPS-protokollan käyttöönoton WordPress-sivustoilla, helpottaen SSL-sertifikaatin asennusta ja konfigurointia.

Really Simple SSL lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

Lue lisää: Mikä on SSL-sertifikaatti ja miksi verkkosivusi tarvitsevat sellaisen?

8. All-in-One WP Migration

Tämä lisäosa tarjoaa helpon tavan ottaa varmuuskopio WordPress-sivustosta ja siirtää WordPress-sivustoja paikasta toiseen. Se tukee täydellisten sivustojen siirtoa, mukaan lukien tiedostot, tietokannat ja mediasisällöt. Iso osa tämän lisäosan tarjoamista ominaisuuksista vaatii maksullisen lisenssin.

All-in-One WP Migration lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

7. Contact Form by WPForms – Drag & Drop Form Builder for WordPress

Contact Form by WPForms on käyttäjäystävällinen yhteydenottolomake-lisäosa, joka mahdollistaa lomakkeiden helpon luomisen vetämällä ja pudottamalla. Se sopii erinomaisesti yksinkertaisiin lomakkeisiin, kuten yhteydenottolomakkeisiin.

Contact Form by WPForms lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

6. Akismet Anti-spam: Spam Protection

Akismet on WordPress-lisäosa, joka auttaa estämään roskapostikommentteja sivustollasi. Se tarkistaa kommentit ja yhteydenottolomakkeiden lähetetyt tiedot, suodattaen pois mahdollisen haitallisen tai ei-toivotun sisällön.

Akismet lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

5. WooCommerce

WooCommerce on suosittu lisäosa, joka mahdollistaa responsiivisen verkkokaupan rakentamisen WordPress-sivustolle. Se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia tuotteiden, varastojen, maksujen ja toimitusten hallintaan.

WooCommerce lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

4. Classic Editor

Classic Editor palauttaa WordPressin perinteisen muokkausnäkymän ja tarjoaa vaihtoehdon Gutenberg-lohkomuokkaimelle. Se on suunniteltu niille, jotka suosivat klassista WordPressia.

Classic Editor lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

3. Yoast SEO

Yoast SEO on kattava hakukoneoptimoinnin työkalu, joka auttaa parantamaan WordPress-sivustojen hakukonenäkyvyyttä. Se tarjoaa avainsanojen optimointia, sisällön analyysiä, XML-sivukarttoja ja muita SEO-työkaluja.

Yoast SEO lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

2. Contact Form 7

Tämä lisäosa mahdollistaa yksinkertaisten yhteydenottolomakkeiden luomisen ja hallinnoinnin WordPress-sivustoilla. Se tukee useita lomakkeita ja tarjoaa joustavuutta muokata lomakkeiden sisältöä ja sähköpostin lähetystoimintoja.

Contact Form 7 lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

1. Elementor Website Builder – More than Just a Page Builder

Elementor on visuaalinen sivunrakennuslisäosa WordPressille, joka tarjoaa käyttäjille vedä ja pudota -tyyppisen käyttöliittymän. Se mahdollistaa monipuolisten sivustojen luomisen ilman koodaustaitoja ja sisältää lukuisia moduuleita ja muokkaustyökaluja.

Elementor lisäosa on asennettu yli viidelle miljoonalle WordPress-sivustolle.

Voit lukea meidän arvostelun Elementorista tästä linkistä.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa esittelimme 20 suosituinta WordPress-lisäosaa ja niiden keskeiset ominaisuudet.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää WordPress-sivustoista, niin ole meihin yhteydessä.

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

MITEN WP-APU PALVELU TOIMII?

1. Lähetä meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)hakukonemestarit.fi tai soita numeroon 044 239 6296 ja kerro millainen ongelma sinulla on WordPress-verkkosivujesi kanssa.

2. Tämän jälkeen kysymme WordPress-sivustosi URL-osoitetta, jotta voimme nähdä ongelman.

3. Annamme sinulle hinta-arvion ongelman korjaamisesta.

4. Jos hyväksyt hinta-arvion, aloitamme työt. Töiden aloittamiseksi tarvitsemme WordPress-sivustollesi tilapäiset ylläpitäjän tunnukset, jotka voit poistaa, kun olemme korjanneet ongelmasi. Lue tästä linkistä ohjeet, miten voit luoda uuden WordPress-käyttäjätunnuksen.

5. Kun olemme korjanneet ongelman sivustollasi, ilmoitamme siitä sinulle.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu eli jos emme saa jostain syystä korjattua ongelmaasi, sinua ei laskuteta.

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää WordPress-verkkosivuissa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.