WordPress-nettisivut Elementor

Elementor arvostelu

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

Verkkosivujen luominen on tullut helpommaksi kuin koskaan aiemmin, kiitos WordPressin ja erilaisten ns. page builderien eli sivurakentaja-lisäosien. Yksi suosituimmista page builder -lisäosista on Elementor, tehokas sivurakentaja, joka on saavuttanut suuren suosion. Elementor tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden rakentaa ammattimaisen näköisiä sivustoja ilman koodaustaitoja ja monimutkaisia teknisiä osaamisvaatimuksia.

Tämä artikkeli käsittelee Elementorin hyviä ja huonoja puolia. Käymme läpi Elementorin tärkeimpiä hyötyjä, kuten helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta. Samalla tarkastelemme myös sen rajoituksia kuten maksullisuutta, ilmaisversion rajoituksia ja yhteensopivuusongelmia.

Ymmärtämällä Elementorin vahvuudet ja heikkoudet voit tehdä päätöksen siitä, onko Elementor oikea valinta sinulle ja verkkosivuprojektillesi.

Elementorin hyvät puolet

Elementorin käytöllä on monia merkittäviä etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-verkkosivustojen luomiseen. Seuraavaksi esittelemme Elementorin keskeiset hyvät puolet.

Helppokäyttöisyys: Elementorin vahvuus on sen intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee sivustojen rakentamisesta helppoa ja vaivatonta. Elementor tarjoaa käyttäjilleen drag-and-drop-toiminnallisuuden, joka mahdollistaa elementtien ja sisällön helpon järjestelyn sivulla. Lisäksi Elementor tarjoaa laajan valikoiman valmiita elementtejä ja sivumalleja, joita voi käyttää ja muokata tarpeen mukaan. Tämä puolestaan säästää aikaa ja vaivaa.

Monipuolisuus: Elementor tarjoaa laajan valikoiman mukautettavia elementtejä, jotka mahdollistavat monipuolisten sivustojen luomisen. Voit lisätä sivustollesi helposti erilaisia elementtejä kuten tekstejä, kuvia, painikkeita, kuvagallerioita, lomakkeita ja paljon muuta. Elementorin avulla voit myös luoda dynaamista sisältöä ja animaatioita, jotka tekevät verkkosivuistasi näyttävät ja vuorovaikutteiset.

Responsiivisuus: Elementor on täysin responsiivinen. Se varmistaa, että sivustosi näyttää hyvältä kaikilla laitteilla, olipa verkkovierailijalla käytössä tietokone, tabletti tai puhelin. Voit helposti mukauttaa sivuston ulkoasua ja asetuksia responsiiviseksi eri näyttökokoihin ilman, että sinun tarvitsee huolehtia monimutkaisista koodimuutoksista.

Yhteensopivuus: Elementor on yhteensopiva monien WordPress-teemojen ja muiden laajennusten kanssa. Voit käyttää Elementoria yhdessä suosittujen teemojen kanssa ja hyödyntää sen ominaisuuksia ilman yhteensopivuusongelmia. Elementorin joustavuus ja integraatiomahdollisuudet tekevätkin siitä erinomaisen valinnan monenlaisiin verkkosivustoihin. Muista myös Elementorin oma Hello-niminen teema, joka on suunniteltu nimenomaan Elementoria ajatellen.

Nämä ovat vain muutamia Elementorin hyvistä puolista, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-verkkosivujen luomiseen.

Elementor Kit library eli valmiit sivupohjat

Elementorin huonot puolet

Vaikka Elementor tarjoaa monia etuja verkkosivustojen luomiseen, on tärkeää tarkastella myös sen rajoituksia ja huonoja puolia. Seuraavaksi esittelemme Elementorin keskeiset huonot puolet.

Maksullisuus: Vaikka Elementorista on olemassa ilmainen versio, sen täydet ominaisuudet ja lisätoiminnot ovat saatavilla vain maksullisessa Elementor Pro -versiossa. Elementor Pro tarjoaa lisäominaisuuksia kuten lisää valmiita sivupohija ja dynaamisen sisällön. Pro-versio edellyttää kuitenkin kuukausi- tai vuosimaksua. Tämä voi olla ongelma, jos budjettisi on rajallinen tai et halua maksaa lisenssimaksuja. Elementor Pro maksaa tosin vain 59 dollaria vuodessa, joten isosta kustannuksesta ei kuitenkaan ole kyse.

Rajoitukset ilmaisversiossa: Elementorin ilmaisversio on rajoitettu ominaisuuksiltaan verrattuna maksulliseen versioon. Esimerkiksi tiettyjen sivupohjien ja dynaamisen sisällön ominaisuudet eivät ole käytettävissä ilmaisversiossa. Jos tarvitset näitä lisäominaisuuksia, joudut päivittämään Elementor Pro -versioon.

Monimutkaisuus: Vaikka Elementorin käyttöliittymä on intuitiivinen, sen edistyneemmät ominaisuudet ja asetukset voivat olla aloittelijoille monimutkaisia. Joidenkin ominaisuuksien konfigurointi ja tarkempi muokkaaminen saattavat vaatia teknistä osaamista tai lisäopiskelua. Jos et ole valmis investoimaan aikaa oppimiseen, saatat kohdata haasteita hyödyntäessäsi Elementoria täysimääräisesti.

On tärkeää ottaa huomioon edellä mainitut huonot puolet, mikäli harkitset Elementorin käyttöä verkkosivustosi rakentamiseen. Päätös Elementorin käyttämisestä tulisi perustua tarpeisiisi, taitotasoosi, budjettiisi ja muihin vaatimuksiisi. Tässä artikkelissa esitetyt tiedot auttavat sinua päättämään, onko Elementor sinulle sopiva.

Jos haluat nopeuttaa Elementorilla rakennetun WordPress-sivuston toimintaa, niin suosittelemme Nitropack nimistä maksullista lisäosaa. Käytä alennuskoodia SITRUSMEDIA niin saat 5 prosentin alennuksen Nitropack-tilauksestasi.

Yhteenveto

Elementor on suosittu työkalu verkkosivustojen rakentamiseen WordPress-alustalla. Tässä artikkelissa olemme käsitelleet Elementorin hyviä ja huonoja puolia, jotta voit saada kokonaiskuvan Elementorin tarjoamista mahdollisuuksista ja rajoituksista.

Elementorin hyvät puolet, kuten helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja yhteensopivuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-verkkosivustojen luomiseen. Elementorin avulla voit luoda ammattimaisen näköisiä sivustoja ilman syvällistä teknistä osaamista. Elementorin laaja valikoima mukautettavia elementtejä tarjoaa runsaasti luovia mahdollisuuksia verkkosivujesi suunnitteluun.

On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon myös Elementorin huonot puolet. Maksullisuus, ilmaisversion rajoitukset ja osittainen monimutkaisuus voivat olla tekijöitä, jotka vaikuttavat päätökseesi. Jos tarvitset tiettyjä edistyneitä ominaisuuksia, saatat joutua harkitsemaan Elementor Pro -versiota.

Lopullinen päätös Elementorin käytöstä riippuu omista tarpeistasi, taidoistasi ja mieltymyksistäsi. On suositeltavaa kokeilla Elementoria ensin ilmaisversion avulla ja arvioida sen sopivuutta omiin projekteihisi.

Elementorin jatkuvan kehityksen ansiosta sen ominaisuudet ja mahdollisuudet laajenevat jatkuvasti. Se on edelleen yksi suosituimmista lisäosista verkkosivustojen rakentamiseen WordPressillä. Kun otat huomioon sen vahvuudet ja rajoitukset, voit päättää, haluatko hyödyntää Elementoria omassa verkkosivustoprojektissasi.

Jos tarvitset apua Elementorin kanssa, ole meihin yhteydessä!

HUOM! Jotkut tämän artikkelin linkeistä ovat ns affiliate-linkkejä eli kumppanilinkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos klikkaat linkkiä ja ostat tuotteen, saamme palkkion. Sinulle ei kuitenkaan tule mitään lisäkuluja tästä. Tuet tämän sivuston kehitystä käyttämällä kumppanilinkkejämme.

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

MITEN WP-APU PALVELU TOIMII?

1. Lähetä meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)hakukonemestarit.fi tai soita numeroon 044 239 6296 ja kerro millainen ongelma sinulla on WordPress-verkkosivujesi kanssa.

2. Tämän jälkeen kysymme WordPress-sivustosi URL-osoitetta, jotta voimme nähdä ongelman.

3. Annamme sinulle hinta-arvion ongelman korjaamisesta.

4. Jos hyväksyt hinta-arvion, aloitamme työt. Töiden aloittamiseksi tarvitsemme WordPress-sivustollesi tilapäiset ylläpitäjän tunnukset, jotka voit poistaa, kun olemme korjanneet ongelmasi. Lue tästä linkistä ohjeet, miten voit luoda uuden WordPress-käyttäjätunnuksen.

5. Kun olemme korjanneet ongelman sivustollasi, ilmoitamme siitä sinulle.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu eli jos emme saa jostain syystä korjattua ongelmaasi, sinua ei laskuteta.

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää WordPress-verkkosivuissa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.