WordPress-teema Divin arvostelu

Onko Divi paras WordPress-teema?

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

WordPress-teemoja löytyy tuhansia erilaisia. Tästä syystä WordPress-teeman valitseminen voi olla haastavaa. Yksi erittäin suosittu vaihtoehto WordPress-teemaksi on Elegant Themesin kehittämä Divi-teema. Tässä artikkelissa tarkastelemme Divin hyviä ja huonoja puolia, jotta voit tehdä paremman päätöksen oman WordPress-sivustosi teeman valinnassa.

Divi-teeman ominaisuudet lyhyesti

Divi-teema tarjoaa useita hienoja ominaisuuksia, jotka houkuttelevat sekä aloittelevia että kokeneita verkkosivuston rakentajia.

Divi-teema on täysin responsiivinen, mikä tarkoittaa, että se mukautuu saumattomasti eri näyttökokoihin ja laitteisiin. Saat asetettua tarvittaessa eri fonttikoot erilaisille laitteille. Responsiivisuus on tärkeää, sillä yli puolet kaikesta kävijäliikenteestä tulee mobiililaitteilta.

Divi tarjoaa käyttäjäystävällisen ja intuitiivisen käyttöliittymän, joka tekee sivuston rakentamisesta helppoa. Voit valita haluatko käyttää ns. ”Back end” vai ”Front end” -rakentajaa.

Divin visuaalinen rakentaja mahdollistaa sivujen luomisen moduulien avulla ilman koodaustaitoja. Visuaalista rakentajaa käyttämällä näet koko ajan, mitä olet luomassa.

Divi sisältää valtavan määrän valmiita mallipohjia ja asetteluja eri tarkoituksiin. Voit säästää aikaa ja vaivaa valitsemalla valmiin mallipohjan ja muokkaamalla sitä tarpeidesi mukaan.

Divi-teeman hyvät puolet

Divi-teemalla on useita hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon WordPress-verkkosivustoa rakentavalle.

Helppokäyttöisyys:

Divi-teeman käyttöliittymä ja visuaalinen rakentaja tekevät sivujen luomisesta vaivatonta. Voit lisätä moduuleja sivulle ja raahata ne haluamiisi paikkoihin sekä muokata sivua reaaliajassa ja nähdä välittömästi muutokset.

Monipuoliset ominaisuudet:

Divi tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja ominaisuuksia eli moduuleja kuten animaatioita, kuvagallerioita, lomakkeita ja paljon muuta. Näiden moduulien avulla voit luoda visuaalisesti houkuttelevia ja toiminnallisesti monipuolisia WordPress-verkkosivustoja.

Visuaalisesti houkuttelevat mallipohjat:

Divi-teemassa on runsaasti tyylikkäitä ja valmiita mallipohjia eri toimialoille. Voit valita sopivan mallipohjan ja muokata sitä helposti omien tarpeidesi mukaan. Jos sinulla tulee ongelmia Divi-teeman kanssa, ole meihin yhteydessä.

Tehokas visuaalinen rakentaja:

Divi-teeman visuaalinen rakentaja antaa sinulle täydellisen hallinnan sivustosi ulkoasuun. Voit säätää fontteja, värejä, moduulien sijoittelua ja paljon muuta. Voit myös tallentaa omia asetuksiasi ja käyttää niitä uudelleen tulevissa projekteissasi.

Negatiiviset puolet

Vaikka Divi-teemalla onkin monia vahvuuksia, on sillä myös joitain haittapuolia, jotka on otettava huomioon.

Suuri tiedostokoko:

Divi-teeman tiedostokoko on suhteellisen suuri verrattuna joihinkin muihin teemoihin. Tämä voi hidastaa sivuston latausaikaa, erityisesti jos sivustolla on paljon sisältöä ja kuvia. On tärkeää optimoida WordPress-sivustosi suorituskyky, jotta voit varmistaa nopean latausajan..

Jos haluat nopeuttaa Divillä rakennetun WordPress-sivuston toimintaa, niin suosittelemme Nitropack nimistä maksullista lisäosaa. Käytä alennuskoodia SITRUSMEDIA niin saat 5 prosentin alennuksen Nitropack-tilauksestasi.

Rajoitetut mahdollisuudet koodaajille:

Divi-teema on suunniteltu helpottamaan sivuston rakentamista ilman koodaustaitoja. Tämä voi olla hyvä aloittelijoille, mutta kokeneemmille käyttäjille, jotka haluavat tehdä syvällisempiä muutoksia tai hyödyntää omaa CSS-koodia, tämä voi olla rajoite.

Divin hinta:

Hinta saattaa olla joidenkin mielestä huono asia, koska Divi-teema on maksullinen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Elegant Themes kehittää Diviä koko ajan monipuolisemmaksi, nopeammaksi ja turvallisemmaksi.

Divi-teeman hinta on 89 dollaria vuodessa tai 249 dollaria kertamaksulla (Lifetime access), jolloin saat käyttää Diviä niin kauan kuin haluat ja niin monella WordPress-sivustolla kuin haluat. Suosittelemme, että ostat ensiksi Diviin lisenssin vuodeksi ja jos pidät siitä, niin teet päivityksen ”Lifetime access” -lisenssiin.

Divi-teeman hinta

Yhteenveto

Divi-teemalla on paljon positiivisia ominaisuuksia kuten helppokäyttöisyys, monipuolisuus, visuaalisesti näyttävät mallipohjat ja tehokas visuaalinen rakentaja. On kuitenkin myös otettava huomioon Divin negatiiviset puolet, kuten suuri tiedostokoko ja rajoitetut mahdollisuudet koodaajille. Ennen kuin valitset Divi-teeman verkkosivustollesi, harkitse huolellisesti omia tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Divi-teema on varteenotettava vaihtoehto verkkosivuston rakentamiseen etenkin aloittelijoille ja niille, jotka haluavat nopean ja helpon ratkaisun. Divi tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja tyylikkäitä valmiita mallipohjia. Kokeneemmat käyttäjät, jotka haluavat syvällisempää räätälöintiä ja laajempia koodausmahdollisuuksia, saattavat kuitenkin haluta harkita muitakin vaihtoehtoja.

Olemme käyttäneet Diviä jo vuodesta 2015 ja olemme olleet tyytyväisiä Diviin ja sen kehitykseen. Jos sinulla tulee ongelmia Divi-teeman kanssa tai haluaisit tehdä jotain muokkauksia Divillä rakennetulle WordPress-sivustollesi, ole meihin yhteydessä.

HUOM! Jotkut tämän artikkelin linkeistä ovat ns. affiliate-linkkejä eli kumppanilinkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos klikkaat linkkiä ja ostat tuotteen, saamme palkkion. Sinulle ei kuitenkaan tule mitään lisäkuluja tästä. Tuet tämän sivuston kehitystä käyttämällä kumppanilinkkejämme.

NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan
NordVPN banneri, nopeampi kuin koskaan.

MITEN WP-APU PALVELU TOIMII?

1. Lähetä meille viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)hakukonemestarit.fi tai soita numeroon 044 239 6296 ja kerro millainen ongelma sinulla on WordPress-verkkosivujesi kanssa.

2. Tämän jälkeen kysymme WordPress-sivustosi URL-osoitetta, jotta voimme nähdä ongelman.

3. Annamme sinulle hinta-arvion ongelman korjaamisesta.

4. Jos hyväksyt hinta-arvion, aloitamme työt. Töiden aloittamiseksi tarvitsemme WordPress-sivustollesi tilapäiset ylläpitäjän tunnukset, jotka voit poistaa, kun olemme korjanneet ongelmasi. Lue tästä linkistä ohjeet, miten voit luoda uuden WordPress-käyttäjätunnuksen.

5. Kun olemme korjanneet ongelman sivustollasi, ilmoitamme siitä sinulle.

Palvelulla on 100% tyytyväisyystakuu eli jos emme saa jostain syystä korjattua ongelmaasi, sinua ei laskuteta.

MIETITYTTÄÄKÖ JOKIN?

Jos sinua mietityttää WordPress-verkkosivuissa mikä tahansa asia, ota meihin yhteyttä.

Kysyminen ei vielä maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.